Kaakila.fi  Mökit  Hinnat  Aktiviteetit  Yhteystiedot 
Mökit ovat talviasuttavia. Niissä on sisä wc:t, sisäsaunat ja sähkölämmitys.
Kummassakin mökissä on astiasto kuudelle hengelle.

Mökkien mahdollisuuksien lisäksi Haapajärvi tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia kiinnostuksestanne riippuen. Katso aktiviteetteja tästäMökki 1


Mökki on 50m2 jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Mökissä sopii majoittumaan 4-6 henkilöä. Mökki sijaitsee aivan Kalajoen varrella kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Pihapiiristä voi pulahtaa kesäisin uimaan tai lähteä soutelemaan Kajajokea pitkin.

Mökin varustus:
Mökillä on puusauna sekä varaava takka. Keittiöstä löydät jääkaapin, pakastimen, hellan mikron sekä kahvin ja vedenkeittimen.

Olohuoneessa on tv sekä radio

Mökin pihalla on aitta, jossa kaksi vuodetta. Aitan voi halutessan vuorata kesäisin lisä majoitukseksi. Pihalla on mahdollisuus grillata. Lapsille on liukumäki, leikkimökki sekä hiekkalaatikko.

Rannasta löytyy vene sekä kalastamiseen käytössänne on onkia ja katiskat lupineen. (Kalastajalla täytyy olla voimassaoleva valtion kalastuskortti. Lupia voi tiedustella tilalta. )Mökki 2

Kaakilan helmi

Kesäksi 2018 valmistunut tasokas mökki veden äärellä.
Mökissä kaksi makuuhuonetta, wc, iso tupakeittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja iso 40m2 terassi.
Varusteina löytyy mm. 49"tv, stereot bluetooth yhteydellä, koneellinen ilmanvaihto, induktioliesi, astianpesukone, kaasugrilli, vene ym. Soittamalla lisätietoja (puh. 0443053887)