Heinän myynti

Kaakilan tilalla tuotetaan laadukasta hevosheinää. Heinää löytyy pienkantti paaleissa ja pyöröpaaleissa. Heinää tilalla tuotetaan noin 30 hehtaarin alalla joka vuosi.

Heinä korjataan timotei valtaisista nurmista. Nurmet uusitaan 3 vuoden välein ja kasvinsuojelusta huolehditaan myös sato vuosina laadun varmistamiseksi.

kuva.png

Pienkanttipaali heinä kerätään noukinvaunulla pellolla kuivattamisen jälkeen latokuivuriin ja kuivataan siellä lopulliseen kosteuteen. Kuivatuksen jälkeen heinä paalataan kuivurista pienpaaleihin. Tällä korjuu tavalla heinän laatu saadaan pysymään optimaalisena ja samalla korjuu ketju on kevyt. Latokuivuri on rakennettu 2012. Kuivaus tapahtuu sähköpuhaltimilla ja kuivaus ilmaa lämmitetään hyödyntäen aurinkoenergiaa katolta.

Pyöröpaali heinä kuivatetaan lopulliseen kuivuuteen pellolla, josta urakoitsija sen käy paalaamassa muovitettuun pyöröpaaliin.

Heinää myydään suoraan tilalta. Myös kuljetus lähelle sekä kauas on mahdollista. Rahti hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Analyysin myynnissä olevista heinistä löydät alla olevasta linkistä.

 

Tilaa heinää

Maksimi tilausmäärä 800 kpl (suurempia määriä voit tiedustella kirjoittamalla viestin lisätietoihin)
Maksimi tilausmäärä 20 kpl (suurempia määriä voit tiedustella kirjoittamalla viestin lisätietoihin)

Yhteystiedot

Panu Jaakonaho
Nivalantie 617, 85820 Oksava

044 305 3887

pjaakonaho(a)hotmail.com